NVM makelaar

De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. De NVM is thuis in alle marktsegmenten en geeft al meer dan honderd jaar doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Marktinzicht, expertise en visie liggen ten grondslag aan onze positie. Er zijn inmiddels 4046 leden bij de vereniging aangesloten.

De afdeling Consumentenvoorlichting van de NVM is het aanspreekpunt voor cliënten van NVM-makelaars die bij een klacht over of bij een geschil met deze makelaar geïnformeerd willen worden. Naast informatie over NVM-makelaars in het algemeen en informatie over wat men van een NVM-makelaar mag verwachten, kan de consument geïnformeerd worden over de mogelijkheden om binnen de NVM over een klacht of geschil een oordeel te krijgen. Afdeling Consumentenvoorlichting is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 11.30 uur op telefoonnummer 030- 60 85 189.

In een woningmakelaar van de NVM vindt u een betrouwbare en deskundige partner voor de aan- of verkoop van uw woning. Het is iemand met ervaring die voortdurend op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. Permanente (bij)scholing is namelijk een vereiste voor de NVM-woningmakelaar.

Waarom een NVM makelaar?

De belangrijkste voordelen:

Meer informatie over de NVM Woningmakelaar vindt u op de website van de NVM.

Makelaardij Gortemaker

Als NVM makelaar kunnen wij u van dienst zijn met een NVM taxatierapport of om bij de aankoop van een woning de onderhandelingen voor u voeren. Neem via ons contactformulier vrijblijvend contact met ons op voor een taxatie of aankoopbegeleiding.